ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЕБСАЙТ
Този уебсайт е с изтекли права. За повее информация влезте в контролният си панел тук.

БългарскиТенденции в интериорния дизайн за 2016г.

  • 07/03/2016 16:01
  • |
  • 0 коментара
След година, стилна като 2015, е трудно да си представим нови тенденции, които биха могли да я надминат. Ако обаче прогнозите на Houzz за 9 най-актуални трендове на 2016 в интериора излязат истина, клиентите ги очаква истинска наслада.
1 2 3 4 5

Черна неръждаема стомана

Цветовете на домакинските уреди изглежда се сменят на няколко години- помните ли времената на печките в пастелни нюанси? - сега изглежда, че полираната неръждаема стомана е на сцената. Вместо блестящи сребристи уреди, Houzz предвещава, че черната неръждаема стомана е трендът на бъдещето.

Съчетаване на различни шкафове

Няма нищо лошо в изцяло белите кухни, но има нещо особено специално в това да сме по-смели и да се добави малко цвят или текстура в пространството. Houzz дори съветва да се предприеме рискът да се съчетаят два различни стила шкафове, а ние няма как да не се съгласим, че резултатът е доста зашеметяващ.

Tържествени трапезарии 

Готови сме да посрещнем завръщането на дългите семейни вечери и за щастие Houzz съобщава, че все повече собственици на къщи/ апартаменти предпочитат да съхранят официалните си трапезарии вместо да ги превръщат в медия стаи или офиси. Надяваме се всички да са стилни, като тази бледолилава трапезария. 

Отопляем под в антрето

Когато си помислите за отопляеми подове, обикновено се сещате за баня, но прилагането на подово отопление в коридора е повече от добра идея, особено през зимата. Само си представете удоволствието да събуете премръзналите си крака и да стъпите върху приятен затоплен под.

Бидета

Бидетата не се радваха на особено голяма популярност, но днес hi-tech тоалетните се предлагат с бидета и поради тази причина бидетата започват да стават все по-актуални. От Houzz твърдят, че 5% от основните бани в съвременния дом имат биде и ако популярността им продължи да расте, цифрата най-вероятно ще се покачи до края на годината.

Огледала с присъствие

Обикновено квадратно огледало определено върши работа, но Houzz предсказва, че 2016 ще бъде годината на огледалата с характер, а ние сме напълно „ЗА“. Няма как да се отрече как само този един единствен детайл, може да допринесе за такова обикновено подценявано пространство, като банята.

Дневна без нови технологии 

Със сигурност домовете, препълнени с нови технологии остават актуални, но според Houzz все повече и повече семейства предпочитат да запазят дневните си свободни от всякакви устройства. Това е с цел семействата да изкарват достатъчно качествено време заедно. Тази дневна без високи технологии е най-доброто доказателство, че пространството може да изглежда „интелигентно“ и без да е препълнено с hi-tech джаджи. 

Бани, които създават усещането за стаи

Баните са това пространство, което сякаш непрекъснато се превръща в пълна неразбория. Според Houzz обаче 2016 ще сложи край на това. Време е да си върнете банята под ваш контрол и за да постигнете това трябва да прибегнете до предмети характерни за останалата част на дома- като плюшени кресла и свежи цветя.

Камини

Тези очарователни акценти в дома- дори неработещите такива- са отново убежна точка в стаята. Вместо да поставят огромен телевизор над камината или изобщо да я пренебрегнат, повечето хора предпочитат да организират обзавеждането си, така че главната роля да е за камината.

Смесени материали в кухнята

През 2016, Houzz предвещава, че кухните ще пренебрегнат перфектния, полиран външен вид за сметка на еклектичната визия. Вместо да съчетаят един или два материала, собствениците на жилища ще се обърнат към множество взаимно изключващи се стилове, за да създадат нещо наистина уникално и персонализирано. Тази кухня в Манхатън, която демонстрира рустикален дървен таван, бели събуей плочки на стените, винтидж килим и лъскави бели шкафове, е перфектен пример за това.

Източник: http://www.elledecor.com/

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност:


 

За Контакт:

Арей Груп  ЕООД

    гр. Пловдив, ул. Победа №31 

    ет. 2, офис №5

   Тел.: +359 876 03 63 63

   Email:  array.visuals@gmail.com