ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЕБСАЙТ
Този уебсайт е с изтекли права. За повее информация влезте в контролният си панел тук.

БългарскиИнтериорен дизайн

      Преди да стартираме работата по вашия интериор, се стремим да Ви опознаем, да разберем как виждате света около вас - неща които харесвате, кой е вашият стил, кои са любимите ви цветове, предпочитанието Ви за материали, държите ли на определена мебел, и други фактори, които ползваме за оформяне на заданиетo.                    

      Подробната анкета, с която работим е основен инструмент, помагащ ни в сътворяването на дизайна. Вярваме,   че по този начин елиминираме вариантите за съмнения в крайния продукт. Осигуряваме усет за сигурност, самочувствие и атмосфера във вашия дом.

 

    Основна част от презентацията ни са триизмерните компютърни визуализации, с изключително високо качество и възможност за фото-реализъм. По този начин, не само ще видите как ще изглежда вашият дом или обществена сграда, но и ще имате възможност за реалистично усещане на дълбочина и на заложените в проекта материали.

 

       Държим да отбележим, че освен презентация с визуализации и разчертаване, предлагаме и цялостно изпълнение в най-високо качество.

Етапи при създаване на интериора

Създаването на итрериора протича в няколко основни етапа в зависимост от пакета, който сте избрали:

 

 

ИДЕЕН ПРОЕКТ

 

 

Идейният проект е камъка, върху който изграждаме целия процес. Той е съчетанието между вашите желания и уменията на нашите дизайнери. В него ние ви визуализираме дизайна на интериора. Първоначално ви предлагаме примерни визуализации и ако вие одобрите предложението ни, то пристъпваме към създаването на финални, висококачествени изображения. В проектите си използваме елементи от обзавеждането, които са достъпни в търговската мрежа и такива, които са специално проектирани и изработени от нас. И при двата случая реалното изпълнение няма да има разлика от одобрените визуализации. За да може всичко по интериора да е изработено прецизно, екип специалисти идва да заснеме и оразмери всеки детайл от помещението/та.

 

 

РАБОТЕН ПРОЕКТ 

 

 

 

         Работния проект представлява детайлни чертежи със спецификации на някои или всички елементи от интериорния дизайн. Изготвянето му стартира веднага, след като сте одобрили идейното ни предложение. Чрез работния проект вие можете да получите предварителни, подробни ценови оферти, за всеки един от етапите на ремонтните дейности. Ще имаме възможност за внасяне на корекции по плановете преди окончателното им оформяне.

           
           Обикновенно Работния проект включва няколко основни етапа на проектиране:
 
  • Чертежи за ВиК инсталации
  • Чертежи за Електро инсталации
  • Чертеж за естество и позициониране на осветителни тела
  • Чертеж за детайли от гипсокартон
  • Чертеж с план за настилки
  • Чертеж с разгъвка на стени със специфична обработка и детайли
  • Чертеж на мебели
  • Спецификация на готово закупени детайли

 

       За ваше удобство ви даваме възможност да придобиете реална представа за съчетанието на всички цветове, настилки, материали и други, които сме заложили във вашия интериор.

           Не губете време в безкрайни обиколки до всеки един от нашите партньори, за да видите отделните мостри. Нужно е единствено да дойдете до нашия офис. Там ние предварително ще сме подготвили всичко.

Идейни проекти
Последни Новини


 

За Контакт:

Арей Груп  ЕООД

    гр. Пловдив, ул. Победа №31 

    ет. 2, офис №5

   Тел.: +359 876 03 63 63

   Email:  array.visuals@gmail.com