ИНФОРМАЦИЯ ЗА УЕБСАЙТ
Този уебсайт е с изтекли права. За повее информация влезте в контролният си панел тук.

БългарскиСтроителство и ремонт

 

         В днешно време е трудно да се доверим, че майстори или строителни бригади, че ще извършат строително-монтажните работи с обещаното качество и срокове. Именно заради това ние целим да  предоставим цялостна услуга, от стартирането на вашият интериорен проект, до неговата реализация. Ако пожелаете ние поемаме пълният ангажимент, да превърнем вашият мечтан дом или обществена сграда в реалност. Ползвайни нашите услуги си спестявате ресурс, нерви и време за строителството или преустройството на интериора. Още преди стартирането на дейностите ще ви бъде предложена цялостна количествена сметка, с помощта на която предварително ще знаете цената на всеки отделен етап и елемент.

 

     Благодарение на погледа, който имаме върху проекта ви, вероятността от грешки и допълнителни разходи се свежда до минимум.

 

 

 

КЪРТЕНЕ, ИЗВОЗВАНЕ И ЧИСТЕНЕ

 

     Почти при всяка ремонтна дейност се налага къртене или извозване на ненужно обзавеждане. Ангажираме се да следим да не бъдат повредени елементи и инсталации от помещението, които сте сметнали, че можем да ползваме. Също така се заемаме и с извозването на целия обем от отпадъци, след което интериора се почиства и подготвя за следващите етапи от ремонта.

ЕЛЕКТРО И ВИК ИНСТАЛАЦИИ

 

             Благодарение на специалистите, с които сме избрали да работим, всички ВиК и Електро инсталации ще бъдат поставени или преместени правилно, без да има нужда от допълнителни ремонтни дейности.

ИЗГРАЖДАНЕ НА СТЕНИ, ИЗМАЗВАНЕ И ШПАКЛОВКИ

          В някои случаи при създаването на интериорен проект освен  къртене на съществуващи стени се изисква и създаването на нови стени и/или прегради. Ние ще следим  за цялостното спазване на технологични процеси, за качеството и спазването на проекта. Ще ви се дава детайлна информация относно вложените материали и техните качества.

СУХО СТРОИТЕЛСТВО

 

           Този етап от строителството е изключително зависим от всички други. Ние ще кординираме работата на екипите така, че всички кабели и тръби да бъдат предварително поставени, за да може кнауфа да ги скрие. 

ПЛОЧКИ, НАСТИЛКИ И СТЕННИ ОБЛИЦОВКИ

       Предлагаме ви богата гама от плочки, тапети, паркети, мокети и други на различни утвърдени производители. След като сме изработили работен проект ще ви предоставим  детайлни сметки за всяка една стена.

БОЯДИСВАНЕ, ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИ И ОБЛИЦОВЪЧЕН КАМЪК

          Боядисването е един от най-важните етапи от ремонта, защото то придава завършеност на помещението, създава фона, който да бъде изрисуван с обзавеждането. Преди стартирането на тази дейност, държим да са завършени всички други строителни работи и помещението да бъде идеално почистено.  Предоставяме на майсторите детайлни чертежи и количествени сметки за всяка отделна стена, за да не се пилеят допълнителни разходи за материали. Предлагаме ви изработката на богата гама декоративни мазилки и камък по каталог, както и изработката на такива по индивидуален дизайн и цветови комбинации.

ОПЪНАТИ ТАВАНИ

             Предлагаме ви изработка и монтаж на богата гама от висококачествени опънати тавани. Те се характезират в няколко типа:

 

  • Гланцови —Този тип опънат таван дава почти огледален отблясък и придава допълнителен обем и стил на     помещението
  • Матови —При тях се характеризира наситеният цвят, който да контрастира на цветовете на помещението
  • Светещи  —Благодарение на предварително заложеното над него  RGB осветление вие имате възможност да променяте подсветката в цветове спрямо вашето желание
  • Принтирани —Принтираните опънати тавани ви дават възможност да изберете всяка една картина  и да я поставите на тавана си. Предлага се и изработка на мотиви в триизмерен вид, които буквално оживяват над главите ви
Идейни проекти
Последни Новини


 

За Контакт:

Арей Груп  ЕООД

    гр. Пловдив, ул. Победа №31 

    ет. 2, офис №5

   Тел.: +359 876 03 63 63

   Email:  array.visuals@gmail.com